Nanis

Veelzijdigheid, NANIS HANDELSMERK

Vernieuwd & eigentijds

NANIS collecties hebben altijd al verteld over een vernieuwd en eigentijds juweel

Veelzijdigheid, in het DNA van het bedrijf, vindt een majestueuze uitdrukking en omarmt elegantie in de TRASFORMISTA- collectie, bekroond met de CENTURION AWARD in 2016 en de INHORGENTA AWARD in 2018.

De iconische juwelen maken de collectie uniek, als met een simpele aanraking, bijna door magie , ze veranderen volledig, veranderen van armbanden in kettingen, van elegant tot casual.

Of de IVY- halsketting, een ketting van gouden parels die openstaat voor de meest uiteenlopende mogelijkheden...

De iconische NANIS BOULE

De natuur en vrouwen behoren tot Laura's grootste inspiratiebronnen.

De organischheid , de kronkeligheid en de evenwichtige "rondheid" van de natuur worden in feite perfect weerspiegeld in vrouwen, die de meest sensuele en fascinerende wezens zijn.

De ontwerpster heeft aan deze kronkeligheid de meest iconische van alle Nanis-vormen gewijd: onze jeu de boules , of zoals Laura ze graag "ongewone gouden parels" noemt , die in de loop der jaren veel van haar collecties hebben bepaald en elke keer een nieuwe interpretatie vinden.

In elke creatie van Nanis vind je hun harmonie, je zult hun zoetheid en zachtheid voelen, nog meer onderscheidend gemaakt door de handgravure, het kenmerkende vakmanschap van Nanis.

Juwelier in Haselt, Suzanne Adams, met juwelen merk Nanis

Ontdek meer over de juwelencollecties van Nanis op hun website nanis.it