Chantecler CAPRI

Chantecler juwelen: tijdloze elegantie van Italiaans vakmanschap

In het hart van Italië, op het magische eiland Capri, begon het verhaal van Chantecler juwelen, net na de Tweede Wereldoorlog, in 1944.

Na de oorlog kwam er een nieuwe golf van hoop en creativiteit.

Het eiland Capri, al lang een toevluchtsoord voor kunstenaars, schrijvers en dichters, werd de grondslag voor de unieke ontwerpen van Chantecler. Hier vond men de perfecte mix van geschiedenis, schoonheid en artistieke vrijheid.

De oorsprong van Chantecler juwelen

Met een diep respect voor tradities van Italiaans vakmanschap, combineerden de oprichters hun liefde voor Capri met innovatie. De Chantecler juwelen zijn een uitdrukking van deze erfenis, doordrenkt met de ziel van het eiland zelf en wereldwijd erkend voor hun ongeëvenaarde finesse. Hun missie blijft tijdloze stukken creëren die generaties lang gekoesterd worden.

High Jewellery from a visionary island

Tijdloze elegantie en Italiaans vakmanschap

Chantecler juwelen stralen een unieke elegantie uit die onlosmakelijk verbonden is met Italiaans vakmanschap. Hun ontwerpen vangen de tijdloze schoonheid van Capri.

Gehecht aan de tradities van hoogstaand Italiaans vakmanschap, combineren ze klassieke technieken met moderne innovaties. Dit leidt tot een perfecte balans van authenticiteit en verfijning, die de juwelen transformeert tot kunstwerken.

Italiaanse familietradities in elk juweel

Elke creatie van Chantecler herbergt een stukje geschiedenis, geheimen en mogelijkheden die generaties zijn doorgegeven. Elk juweel is een levend bewijs van de Italiaanse familietradities die eigen zijn aan het merk en weerspiegelt de liefde voor detail en finesse.

De termen “familie-erfgoed” en “tijdloze schoonheid” worden als synoniem gezien in de wereld van Chantecler.