Juwelierswinkel Hasselt

Mijn eigen juwelierswinkel, in hartje Hasselt

Juwelier Suzanne Adams: In het najaar van 2021 startte ik mijn eigen juwelierswinkel in Hasselt. Op een boogscheut van de Grote Markt. Met een aanbod van vier gerenommeerde luxemerken. Antonellis, Nanis, Dries Criel Jewelry en Anapsara. Voor elk wat wils, van klassiek over eigentijds tot ronduit vooruitstrevend.

Elke juwelencollectie vertelt een eigen verhaal. Kom gerust langs. Laat ons samen ontdekken welk verhaal u het meest aanspreekt.

Tot binnenkort
Suzanne & collega Els

Juwelier in Hasselt, op een boogscheut van de Grote Markt van Hasselt

Boogscheut van de Grote Markt Hasselt

Kapelstraat 18, 3500 Hasselt

Juwelierszaak in Hasselt van Suzanne Adams, de gevel na de renovatie Juwelierszaak in Kapelstraat in Hasselt. Het adres voor uw exclusieve juwelen & sieraden. Juwelier in Hasselt, juwelierswinkel Suzanne Adams Interieur van juwelierszaak Suzanne Adams in Hasselt Juwelen en sieraden in de juwelierswinkel Kapelstraat 18 Hasselt Juwelierswinkel Suzanne Adams in Hasselt, een mooie zithoek om in alle rust uw droom juweel te bekijken Juwelen in de etalage van juwelierswinkel Suzanne Adams in Hasselt Juwelencollecties van juwelier Suzanne Adams in Hasselt Juwelen in de etalage van de juwelier in Hasselt, Suzanne Adams

Een juweel ontwerpen

Een juweel met een hoogstpersoonlijke toets?

Een bestaand juweel aanpassen in ons eigen atelier. Of we maken een compleet nieuw ontwerp. Een juweel die perfect bij u past. Zo vertelt het juweel uw verhaal.

Met mijn technische kennis in het vervaardigen van juwelen, weet ik precies wat kan en wat niet. Want het moet voor mij wel technisch helemaal juist zitten.

Suzanne Adams als juwelier

Wat maakt mij blij? Ik word heel vaak blij. Als er een nieuwe juwelencollectie binnenkomt bijvoorbeeld. Want ik ben een echt 'juwelenmens'. Als student verdiende ik een centje bij in een juwelierswinkel, eerder bij toeval. Toen had ik er geen idee van dat mijn studentenjob mijn hele leven zou bepalen.

Ondertussen heb ik meer dan 30 jaar ervaring in het vak, een sterke feeling welk juweel bij wie past. Vaak komen mensen bij mij met een bepaald beeld over het juweel. We werken daarop verder, en we komen dan met een wow-gevoel bij een nieuwe stijl of invalshoek. Dat maakt me zo blij.

Juwelier in Hasselt Suzanne Adam, verdeler van de juwelencollecties van Antonellis

Trendy juwelierswinkel

Suzanne Adams aan het woord