Merken

Antonellis

Meer dan 25 jaar geleden opgericht, werkte zich snel op tot de top van de internationale sieradenscene.

Het groeiende succes is niet alleen te danken aan de tijdloze ontwerpen van wereldklasse, maar het is ook een grote verdienste van de ervaring van de eigenaresse, Linda Vanderschueren.

Anapsara

Anapsara is ontstaan aan de witte kusten van het eiland Ibiza. De naam is geïnspireerd op het Sanskrietwoord "apsara", wat "zij die door het water beweegt" betekent.

Vanwege de krachtige symbolische betekenis en betoverende glamour werd de libel meteen gekozen als de belangrijkste inspiratiebron en het logo van het merk.

Nanis

HET BEGIN VAN HET VERHAAL

Nanis werd in 1990 geboren uit de wens van ontwerpster Laura en haar man Piero om juwelen van de hoogste kwaliteit te creëren die het concept van luxe kunnen herschrijven en de verfijnde hedendaagse vrouw volledig tot uitdrukking kunnen brengen met de kostbare taal van goud.

Dries Criel Jewelry

Dries Criel Jewelry gaat over het herdefiniëren van klassiekers in een eigentijdse vorm. Vormen worden bestudeerd, opnieuw bedacht en herzien om schoonheid te versterken en het tijdloze te combineren met het hedendaagse.