Juwelencollecties te ontdekken in onze winkel in Hasselt

Chantecler CAPRI

Net als een fonkelende ster in een heldere hemel, schitteren de Chantecler Capri juwelen met tijdloze elegantie.

Hun oorsprong ligt in 1944 op het betoverende eiland Capri, een bron van creatieve inspiratie voor kunstenaars wereldwijd.

Antonellis Jewelry

Ontdek de nieuwste collectie van Antonellis bij juwelier Suzanne Adams in Hasselt.

Belgisch juwelenmerk. Meer dan 25 jaar geleden opgericht. Antonellis werkte zich snel op tot de top van de internationale sieradenscene. Van Antwerpen tot in Dubai.

Het groeiende succes van Antonellis Jewelry is niet alleen te danken aan de tijdloze ontwerpen van wereldklasse, maar het is ook een grote verdienste van de ervaring van de eigenaresse, Linda Vanderschueren.

Juwelenmerk Antonellis Jewelry te verkrijgen bij juwelier Suzanne Adams in Hasselt

Anapsara

Anapsara is ontstaan aan de witte kusten van het eiland Ibiza. De naam is geïnspireerd op het Sanskrietwoord "apsara", wat "zij die door het water beweegt" betekent.

Vanwege de krachtige symbolische betekenis en betoverende glamour werd de libel meteen gekozen als de belangrijkste inspiratiebron en het logo van het merk.

Juwelier in Hasselt met juwelencollectie van Anapsara

Nanis

HET BEGIN VAN HET VERHAAL

Nanis werd in 1990 geboren uit de wens van ontwerpster Laura en haar man Piero om juwelen van de hoogste kwaliteit te creëren die het concept van luxe kunnen herschrijven en de verfijnde hedendaagse vrouw volledig tot uitdrukking kunnen brengen met de kostbare taal van goud.

Juwelier in Haselt, Suzanne Adams, met juwelen merk Nanis

Dries Criel Jewelry

Dries Criel Jewelry gaat over het herdefiniëren van klassiekers in een eigentijdse vorm. Vormen worden bestudeerd, opnieuw bedacht en herzien om schoonheid te versterken en het tijdloze te combineren met het hedendaagse.

Juwelier in Hasselt met juwelencollectie van Dries Criel

Juwelierszaak Hasselt

Meer info over onze winkel in Hasselt of
over juwelier Suzanne Adams?