Suzanne Adams

Wat mij blij maakt?

Dat was de vraag die ik moest beantwoorden.

Ik word heel vaak blij. Als er een nieuwe collectie binnenkomt bijvoorbeeld. Want ik ben een echt 'juwelenmens', al was dat niet voorbestemd. Als student verdiende ik een centje bij in een juwelenzaak, eerder bij toeval. Ik had er toen geen idee van dat die studentenjob mijn hele leven zou bepalen.

Ondertussen heb ik 30 jaar ervaring in het vak en een goede feeling welk juweel bij wie past. Vaak komen mensen bij mij met een bepaald beeld over het juweel dat ze zoeken. En dan werken we daarop voort, en komen we met een wow-gevoel bij een andere stijl of invalshoek. Dat maakt me blij.

Soms passen we een stuk uit een van de collecties aan, om er een hoogstpersoonlijke toets aan te geven, of maken we gewoon een compleet nieuw ontwerp. Met mijn technische kennis weet ik precies wat kan en wat niet kan. Want het moet voor mij wel technisch helemaal juist zitten.

De winkel in Hasselt

In het najaar van 2021 startte ik mijn eigen winkel in hartje Hasselt, met een aanbod van vier gerenommeerde luxemerken: Antonellis, Nanis, Dries Criel Jewelry en Anapsara. Voor elk wat wils: van klassiek over eigentijds tot ronduit vooruitstrevend.

Elke collectie vertelt een eigen verhaal. Kom gerust langs en laat ons samen ontdekken welk verhaal u het meest aanspreekt.

Tot binnenkort

Suzanne & collega Els